Lejebetingelser

Generelle lejeinformationer

Vi har kun Tax-Free Biler. Hvis du bor i Danmark kan du ikke leje vores biler (Hvis du bor på Grønland eller Færøerne kan du godt).

Lejeren og føreren skal være i besiddelse af et gyldigt kørekort.

Kørekort som er trykt med det -ikke latinske alfabet (arabisk, japansk, kyrillisk osv.) skal suppleres med et internationalt kørekort. For kørekort fra lande, der ikke er en del af Genève/Wienerkonventionen om vejtrafik(fx Kina), skal der fremvises en officiel engelsk oversættelse af kørekortet og det originale kørekort skal også medbringes.

Takster og betingelser gælder kun udenlandsdanskere/personer med fast bopæl i udlandet. Disse takster og betingelser er ikke gældende for personer bosiddende i Danmark grundet afgiftsregler. Husk venligst at vælge din "permanente bopælsadresse", når du bestiller en udlejningsbil således at du sikrer dig at få en korrekt pris der svarer til det land du er bosat i. Lejer skal altid kunne fremvise dokumentation for hans eller hendes permanente bopælsadresse ved afhentning.

Aldersbegrænsninger

Minimums alderen for at leje en bil er 20 år og have haft kørekort i 1.el. 3år. Endvidere gælder følgende alderskrav ved leje af de respektive bilgrupper:

20 år gammel/1 år for bilgrupperne E*** og M***.(Smart Forfour, Citroën C1, Toyota Aygo eller tilsvarende)
23 år gammel/1 år for bilgrupperne C*** og I***.(Opel Insignia, VW Passat, Peugeot 508 eller tilsvarende)
25 år gammel/3 år for bilgrupperne F***, P***, S*** og X***.(BMW 5-Series Aut., Audi A6 Aut., Mercedes E-Class Sedan Aut. eller tilsvarende)

Der vil blive tilføjet et ung fører tillæg på 118,75 DKK pr. udlejning for alle lejere under 26 år, uanset bilgruppe.

Betalingsbetingelser

Vi accepterer alle kreditkort fra internationalt anerkendte kreditkortselskaber, såsom American Express, Diners Club, Eurocard/Mastercard og Visa.

Mastercard debet og Visa Electron accepteres kun til bilgrupperne fra Opel Insignia, VW Passat, Peugeot 508 eller tilsvarende | IDMR og mindre og accepteres kun ved leje på maks. 30 dage. Dankort er godkendt til leje af bil med en maksimal lejepris på 2000 DKK. To gange lejebeløbet vil blive taget som et køb på kortet i begyndelsen af lejeperioden som en sikkerhed. Beløbet for sikkerheden returneres efter endt lejeperiode.

Kontant betaling modtages ikke.

Sixt kort modtages kun i kombination med gyldigt kørekort og fremvisning af det tilknyttede kreditkort.

Der vil der blive reserveret et beløb på op til 1,5 gange den forventede månedlige pris, hver løbende måned under hele lejeperioden. Det betyder at man som udgangspunkt skal være indstillet på at der skal være 1,5 gange den månedlige lejepris tilgængelig på kontoen til enhver tid. Selve betalingen af lejen sker hver 30. dag og trækkes automatisk fra det aftalte betalingskort. Første gang der betales for lejen på et langtidslejemål, er når de første 30 dage af lejeperioden er gået. Betalingen er derfor bagud. Generelt

En autorisation på op til 2 gange lejeprisen bliver automatisk låst på kundens kort som en sikkerhed ved begyndelsen af lejen og vil forekomme under hele lejeperioden. Højere autorisation for høj værdis køretøjer kan være forekomme. Den nøjagtige autorisation er bestemt ved afhentningen, da beløbet afhænger af typen af køretøjet.

Generelle forsikringsbetingelser

Ansvarsforsikring (TI)

Forsikringen af køretøjet omfatter ansvaret over for tredjemand med ubegrænset dækning for person- og materielle skader. Maksimal dækning for personskader er 1.000.000,00 DKK pr. tilskadekommende. Forsikringen frafalder ved brug af køretøjet til transport af farligt gods. Alt beskyttelse som er en del af lejekontrakten bortfalder, især hvis en uautoriseret fører har anvendt køretøjet eller hvis føreren af køretøjet ikke har gyldigt kørekort på tidspunktet for den begivenhed, der udløses krav på.

Kasko

Prisen inkluder Fuld Kasko med 0Kr. Selvrisiko og dækker også Dæk og Glas.

Kørsel til udlandet og restriktioner

Kørsel til følgende lande er ikke tilladt: Storbritannien, Moldova, Hviderusland, Cypern, Island, Malta, Albany, Israel, Iran, Irak, Marokko, Tunesien, Tyrkiet, Bulgarien, Estland, Ungarn, Letland, Litauen, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Rumænien, Rusland, Bosnien, Hercegovina, Kroatien, Makedonien, Slovenien, Serbien, Montenegro og Korsika.

I tilfælde af overtrædelse af ovennævnte, vil alt forsikringsdækning frafalde og alle omkostninger med relation til udlandskørslen vil blive direkte viderefaktureret til lejer.